Spaanse vlieg maakt je bloedgeil!

Ervaar een extreem gevoel van geilheid en een intens orgasme met Spanish Lust

Spaanse vlieg, ook wel Spanish Fly genoemd, is al jaren lang bekend als lustopwekkend middel voor mannen en vrouwen. Het middel maakt je geil en gevoeliger voor seksuele toenadering. Spanish Lust is 10 maal sterker dan Spaanse Vlieg en zal elke man of vrouw die het inneemt meevoeren op overweldigende golven van extreme geilheid en een ongekend heftig orgasme. Spanish Lust maakt je geil en gevoeliger voor seksuele toenadering. Het bitterzoete drankje sla je in een keer achterover. Enkele minuten na inname ervaar je een verliefd gevoel in je onderbuik. Je lichaam wordt los gemaakt van remmingen. Je wordt overweldigd door een gevoel van geilheid en een sterke behoefte aan seksueel contact. Slijmvliezen en geslachtsorganen worden geprikkeld waardoor het orgasme nog intenser beleefd kan worden.

Hoe werkt Spaanse vlieg?

Het gebruik van Spaanse vlieg werkt libido verhogend voor zowel mannen als vrouwen, je krijgt meer zin. De zorgvuldig samengestelde ingrediënten in Spaanse vlieg zorgen binnen enkele minuten na inname al voor verliefde gevoelens vanuit je onderbuik. Na 30 minuten ontstaat er een gevoel van geilheid en een hevig verlangen naar seks.

Spanish Lust activeert de liefdes receptoren in ons lichaam. Naarmate we ouder worden raken deze receptoren gewend aan het gevoel van liefde lust en verlangen. Spanish Lust schudt deze receptoren weer goed wakker. Het gevoel van verliefdheid die je in je jonge jaren ervaart als je een glimp van je geliefde ziet zul je met Spanish Lust terug krijgen. Verlangen we eigenlijk niet allemaal naar dat heerlijke verliefde gevoel? Terug naar de tijd dat je geen hap door je keel kon krijgen omdat je op een roze wolk van geluk dreef. Spanish Lust laat je dat moment samen met je partner herbeleven.

De bloedtoevoer naar de geslachtdelen wordt bevorderd. Bij mannen heeft dit tot gevolg dat de penis harder wordt. De erectie zal ook langer aanhouden. Vrouwen worden meer vatbaar voor prikkelingen en ze ervaren meer gevoel in hun clitoris. Ze worden sneller nat en de clitoris wordt dikker, dit zal voor een extreem goed orgasme zorgen. De effecten van Spaanse Lust duren ongeveer 3 a 4 uur.
Lees hier tips om nog heviger klaar te komen.

Voordelen Spaanse vlieg

 • Extreme geilheid, meer zin in seks
 • Gevoeligere clitoris, hardere penis
 • Beleef een intens orgasme
 • 100% natuurlijk, geen bijwerkingen
 • Voor man en vrouw

“De geilheid blijft maar door gaan”

Ik gebruik zelf al heel wat jaartjes stimulerende producten maar Spaanse vlieg is toch wel mijn favoriet. Ik ken ook veel andere mensen die het gebruiken. Geil word je er zeker van! De geilheid blijft maar doorgaan en dat kan hartstikke leuk zijn. Ik gebruik het wel alleen thuis, anders ben ik bang dat ik iedereen bespring. Petra Disclaimer

”Omdat het niet gevaarlijk is willen ze het meestal wel proberen”

Ik ben vrijgezel en heb regelmatig wisselende contacten. Als je voor het eerst met een meisje gaat is ze meestal een beetje geremd. Daarom stel ik vaak voor om een drankje te nemen met wat Spaanse vlieg om een beetje los te komen. Omdat het niet gevaarlijk is willen ze het meestal wel proberen. De meeste meiden beleven een orgasme die ze nooit eerder hebben gehad. Echt goed spul! Melvin Disclaimer

Tip: meng Spaanse vlieg in een erotische cocktail

 • Romantic Night

  Ingrediënten: Spaanse vlieg (2 ml), Tia Maria (12 cl), Tequilla (12 cl), ijsklontjes.
  Bereiding: Schud of roer alle ingrediënten door elkaar.

  Romantic Night
 • Indian Lover

  Ingrediënten: Spaanse vlieg (2 ml), limoensap (2 cl), sinaasappelsap (4 cl), ijsthee (10 cl), ijsklontjes.
  Bereiding: Doe 3 ijsklontjes in een glas en giet de overige ingrediënten er overheen.

  Indian Lover
 • Sex on the beach

  Ingrediënten: Spaanse vlieg (2 ml), wodka (4 cl), perziklikeur (2 cl), sinaasappelsap (4 cl), ananassap (4 cl), cranberrysap (4 cl), ijsklontjes.
  Bereiding: Schud of roer de Spaanse vlieg, wodka, perziklikeur, sinaasappelsap, cranberysap en ijsklontjes goed door elkaar. Serveer het glas met een schijfje sinaasappel of ananas.

  Sex on the beach
 • Between The Sheets

  Ingrediënten: Spaanse vlieg (2 ml), Cointreau (6 cl), cognac (6 cl), Bacardi (6 cl), citroensap (3 cl), 4-6 ijsklontjes.
  Bereiding: Schud of roer alle ingrediënten door elkaar. Serveer de cocktail met een schijfje citroen.

  Between The Sheets
 • Midnight Kiss

  Ingrediënten: Spaanse vlieg (2 ml), Vodka (4,5 cl), Blue Curaçao (1,5 cl), Champagne (12 dl), citroensap, suiker.
  Bereiding: Maak de rand van het glas vochtig met citroensap en doop deze in de suiker. Meng de Spaanse vlieg, Vodka en blue Curaçao en verdeel dit over twee glazen. Vul de glazen aan met champagne.

  Midnight Kiss
 • Pussy Foot

  Ingrediënten: Spaanse vlieg (2 ml), ananassap (6 cl), sinaasappelsap (6 cl), grapefruitsap (6 cl), limonadesiroop (2 cl), ijsklontjes.
  Bereiding: Schud of roer alle ingrediënten door elkaar. Serveer het glas met een schijfje sinaasappel.

  Pussy Foot
 • L amour Passion

  Ingrediënten: Spaanse vlieg (2 ml), 6-8 zoete aardbeien, prosecco (6 cl), tonic (6 cl).
  Bereiding: Prak de aardbeien door een zeefje zodat de pitjes verwijderd worden. Verdeel de aardbeienpuree over twee glazen en voeg de Spaanse vlieg, prosecco en tonic toe. Serveer het glas met een aardbei.

  L amour Passion
Klik hier voor meer cocktails