Spanish Lust maakt je bloedgeil!

Ervaar een extreem gevoel van geilheid en een intens orgasme met Spanish Lust

Spaanse Vlieg, ook wel Spanish Fly genoemd, is al jaren lang bekend als lustopwekkend middel voor mannen en vrouwen. Het middel maakt je geil en gevoeliger voor seksuele toenadering. Spanish Lust is 10 maal sterker dan Spaanse Vlieg en zal elke man of vrouw die het inneemt meevoeren op overweldigende golven van extreme geilheid en een ongekend heftig orgasme. Spanish Lust maakt je geil en gevoeliger voor seksuele toenadering. Enkele minuten na inname ervaar je een verliefd gevoel in je onderbuik. Je lichaam wordt los gemaakt van remmingen. Je wordt overweldigd door een gevoel van geilheid en een sterke behoefte aan seksueel contact. Slijmvliezen en geslachtsorganen worden geprikkeld waardoor het orgasme nog intenser beleefd kan worden.

Hoe werkt Spanish Lust?

Het gebruik van Spanish Lust werkt libido verhogend voor zowel mannen als vrouwen, je krijgt meer zin. De zorgvuldig samengestelde ingrediënten in Spanish Lust zorgen binnen enkele minuten na inname al voor verliefde gevoelens vanuit je onderbuik. Na 30 minuten ontstaat er een gevoel van geilheid en een hevig verlangen naar seks.

Spanish Lust activeert de liefdes receptoren in ons lichaam. Naarmate we ouder worden raken deze receptoren gewend aan het gevoel van liefde, lust en verlangen. Spanish Lust schudt deze receptoren weer goed wakker. Het gevoel van verliefdheid die je in je jonge jaren ervaart als je een glimp van je geliefde ziet, kun je met Spanish Lust terug krijgen. Verlangen we eigenlijk niet allemaal naar dat heerlijke verliefde gevoel? Terug naar de tijd dat je geen hap door je keel kon krijgen omdat je op een roze wolk van geluk dreef. Spanish Lust laat je dat moment samen met je partner herbeleven.

De bloedtoevoer naar de geslachtsdelen wordt bevorderd. Bij mannen heeft dit tot gevolg dat de penis harder wordt. De erectie zal ook langer aanhouden. Vrouwen worden meer vatbaar voor prikkelingen en ze ervaren meer gevoel in hun clitoris. Ze worden sneller nat en de clitoris wordt dikker, dit zal voor een extreem goed orgasme zorgen. De effecten van Spanish Lust kunnen 3 tot 4 uur aanhouden.
Lees hier tips om nog heviger klaar te komen.

Voordelen Spanish Lust

  • Extreme geilheid, meer zin in seks
  • Gevoeligere clitoris, hardere penis
  • Beleef een intens orgasme
  • 100% natuurlijk, geen bijwerkingen
  • Voor man en vrouw