Spanish Lust maakt je bloedgeil!

FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over Spanish Lust. Kijk eerst of je vraag bij de meest gestelde vragen staat voordat je contact met ons opneemt. Lees over het gebruik van Spanish Lust, ingrediënten, je bestelling, levering, betaalmethoden en andere vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Algemene vragen over Spanish Lust Vragen over het gebruik van Spanish Lust Vragen over het bestellen en kopen van Spanish Lust

Algemene vragen over Spanish Lust

Kan ik Spanish Lust gebruiken in combinatie met medicijnen?
De ingrediënten van Spanish Lust zijn 100% natuurlijk. Het gebruik is volledig veilig en verantwoord en heeft geen negatieve bijwerkingen. Het is niet bij ons bekend dat het gebruik van Spanish Lust een negatieve invloed heeft op de werking van medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Spanish Lust? Raadpleeg dan uw arts.

Voor wie is Spanish Lust geschikt?
Spanish Lust is geschikt voor volwassenen met een leeftijd boven de 18 jaar. Spanish Lust is bedoeld voor mannen en vrouwen die hun seksleven een boost willen geven door hun libido te verhogen.

Mag ik Spanish Lust aan iemand geven zonder dat hij/zij het weet?
Nee, het is nooit toegestaan iemand iets toe te dienen zonder dat die gene er van af weet. Overleg altijd eerst met je sekspartner of hij/zij er open voor staat Spanish Lust te gebruiken.

Is Spanish Lust wel veilig? Zijn er eventuele bijwerkingen aan Spanish Lust
Spanish Lust is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten welke geen negatieve bijwerkingen veroorzaken. Het gebruik van Spanish Lust is volledig veilig en verantwoord. Al onze producten worden volgens de strengste kwaliteitseisen geproduceerd, verpakt en opgeslagen. Wij hanteren de kwaliteitsnorm volgens de HACCP code zoals vereist is door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. HACCP is de afkorting van Hazard Analysis Critical Control Points. De HACCP vereist dat tijdens het hele productieproces wordt gecontroleerd op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid.

Waar wordt Spanish Lust gemaakt?
De ingrediënten van Spanish Lust komen uit diverse delen van de wereld. Deze ingrediënten worden in Nederland samengevoegd tot een goed product met een krachtige werking.

Welke ingrediënten zitten er in Spanish Lust?
De ingrediënten in Spanish Lust zijn zorgvuldig samengesteld tot een krachtige formule.
Ingrediënten per 3,3 ml:// Pine pollen tinctuur complex (1,46 ml), Pine pollen tinctuur (0,23 ml), Cupressus sempervirens tinctuur (1,1 ml), Serenoa repens (sabal) tinctuur (0,53 ml). Totaal: 81,3 mg. Hulpstoffen: Alcohol (Ethanol) (58%), Bronwater (30%), Zeewaterplasma (0,22%), Water (5,27%).

Hoe lang kan ik Spanish Lust bewaren na het openen?
Op de verpakking van Spanish Lust is de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op hun etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie.
Op een koele en droge plaats bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden.

Wordt Spanish Lust vergoed door mijn verzekering?
Spanish Lust is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

Vragen over het gebruik van Spanish Lust

Hoe moet ik Spanish Lust innemen?
Neem voor het doorslikken 1 tot 3 theelepels onder de tong, 30 minuten voor aanvang van de activiteit.

Hoelang moet ik Spanish Lust gebruiken voordat het effect heeft?
U neemt Spanish Lust 30 minuten voor het gewenste effect in.

Hoeveel mag ik maximaal van Spanish Lust innemen?
Wij adviseren niet meer dan 3 theelepels per 24 uur te nemen.

Werkt Spanish Lust verslavend?'
Spanish Lust is niet verslavend. Er zijn geen ingrediënten aan Spanish Lust toegevoegd die een verslavende werking hebben.

Mag ik Spanish Lust gebruiken in combinatie met andere middelen en/of medicijnen?
In principe heeft het gebruik van Spanish Lust geen effect op andere middelen of medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Spanish Lust? Raadpleeg dan uw arts.

Vragen over het bestellen en kopen van Spanish Lust

Waar kan ik Spanish Lust kopen?
U kunt Spanish Lust gemakkelijk online bestellen op de bestelpagina op deze website. Ook kunt u Spanish Lust ophalen bij ons hoofdkantoor in Medemblik, Noord-Holland.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Bestelt u voor 16:00 uur en heeft u betaald met iDEAL of Creditcard dan streven wij ernaar uw bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Voor de levering zijn wij afhankelijk van PostNL. Levering in Nederland geschied meestal de dag na verzending door ons, in België 2 dagen na verzending door ons, en in andere landen kan dit langer duren.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor bestelling binnen Nederland zijn: € 5.95, voor België zijn deze € 6.95.

Kan Spanish Lust discreet verzonden worden?
Omdat wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u bestelt, versturen wij al onze bestellingen in een discrete envelop of verpakking. Ook op uw afschrift wordt een discrete omschrijving van uw bestelling gegeven.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Het is niet mogelijk uw bestelling te annuleren. Ziet u toch af van uw aankoop dan kunt u uw bestelling na levering direct retour sturen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Ik wil mijn bestelling retourneren kan dit?
Neem altijd contact op met de klantenservice als u een product wilt retourneren anders krijgt u geen geld terug. Het retourneren is alleen mogelijk binnen 14 dagen, indien de seal van het flesje niet verbroken is. Stuur uw mail naar sales@klemans.nl met al uw gegevens, bestelnummer en de reden van retour zenden. Omdat het om voedingssupplementen gaat kunnen wij een aangebroken flesje niet meer versturen en zal deze vernietigd moeten worden.

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling, hoe kan dit?
Het is mogelijk dat deze email in uw map met ongewenste email terecht gekomen is. Controleer dit a.u.b. eerst. Kunt u de bevestiging nog niet vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?
Ja dat kan. Op het bestelformulier vult u het juiste adres in. Uw bestelling zal dan geleverd worden op het door u aangegeven adres.

Waarom ontvang ik een betalingsherinnering?
Wanneer u een bestelling plaatst maar de betaling nog niet door ons ontvangen is ontvangt u automatisch een betalingsherinnering. U kunt het bedrag alsnog aan ons betalen. Zodra wij de betaling binnen hebben zal de bestelling verwerkt worden.
Bij een overboeking via de bank kan het zijn dat deze automatische herinnering en de verwerking van uw betaling elkaar kruizen. In uw orderbevestiging vindt u een link om de status van uw bestelling te bekijken.
Heeft u per ongeluk twee orders aangemaakt en er één betaald, dan zult u van de andere order een herinnering ontvangen. Deze kunt u negeren.
Wilt u afzien van de bestelling? Wanneer de betaling niet voldaan wordt zal de bestelling geannuleerd worden, u kunt deze herinnering dan dus negeren.

Ik heb geen Track and Trace code ontvangen
In de orderbevestiging die u per mail ontvangen heeft staat een link om de status van uw bestelling te bekijken. Op deze pagina vindt u ook de Track and Trace code.