Spaanse vlieg maakt je bloedgeil!

FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over Spaanse vlieg. Kijk eerst of je vraag bij de meest gestelde vragen staat voordat je contact met ons opneemt. Lees over het gebruik van Spaanse vlieg, ingrediënten, je bestelling, levering, betaalmethoden en andere vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Algemene vragen over Spaanse vlieg Vragen over het gebruik van Spaanse vlieg Vragen over het bestellen en kopen van Spaanse vlieg

Algemene vragen over Spaanse vlieg

Kan ik Spaanse vlieg gebruiken in combinatie met medicijnen?
De ingrediënten van Spaanse vlieg zijn 100% natuurlijk. Het gebruik is volledig veilig en verantwoord en heeft geen negatieve bijwerkingen. Het is niet bij ons bekend dat het gebruik van Spaanse vlieg een negatieve invloed heeft op de werking van medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Spaanse vlieg? Raadpleeg dan uw arts.

Voor wie is Spaanse vlieg geschikt?
Spaanse vlieg is geschikt voor volwassenen met een leeftijd boven de 18 jaar. Spaanse vlieg is bedoeld voor mannen en vrouwen die hun seksleven een boost willen geven door hun libido te verhogen.

Mag ik Spaanse vlieg aan iemand geven zonder dat hij/zij het weet?
Nee, het is nooit toegestaan iemand iets toe te dienen zonder dat die gene er van af weet. Overleg altijd eerst met je sekspartner of hij/zij er open voor staat Spaanse vlieg te gebruiken.

Is Spaanse vlieg wel veilig? Zijn er eventuele bijwerkingen aan Spaanse vlieg
Spaanse vlieg is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten welke geen negatieve bijwerkingen veroorzaken. Het gebruik van Spaanse vlieg is volledig veilig en verantwoord. Al onze producten worden volgens de strengste kwaliteitseisen geproduceerd, verpakt en opgeslagen. Wij hanteren de kwaliteitsnorm volgens de HACCP code zoals vereist is door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. HACCP is de afkorting van Hazard Analysis Critical Control Points. De HACCP vereist dat tijdens het hele productieproces wordt gecontroleerd op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid.

Waar wordt Spaanse vlieg gemaakt?
De ingrediënten van Spaanse vlieg komen uit diverse delen van de wereld. Deze ingrediënten worden in Nederland samengevoegd tot een goed product met een krachtige werking.

Welke ingrediënten zitten er in Spaanse vlieg?
De ingrediënten in Spaanse vlieg zijn zorgvuldig samengesteld tot een krachtige formule.
Ingrediënten:// L-Arginine (L-Arginine HCL), Vitamine C (L-Ascorbinezuur), natrium methyl paraben, natrium ethyl paraben, natrium propyl paraben, ethanol (ethylalcohol<5%vol), water.

Hoe lang kan ik Spaanse vlieg bewaren na het openen?
Op de verpakking van Spaanse vlieg is de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op hun etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie.
Op een koele en droge plaats bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden.

Wordt Spaanse vlieg vergoed door mijn verzekering?
Spaanse vlieg is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

Vragen over het gebruik van Spaanse vlieg

Hoe moet ik Spaanse vlieg innemen?
Neem ongeveer 30 minuten voor de seksuele daad 10 ml (1 flesje) in. Dit kan onder de tong of gemixt in een warm of koud drankje. Neem niet meer dan 1 flesje per 24 uur.

Hoelang moet ik Spaanse vlieg gebruiken voordat het effect heeft?
U neemt Spaanse vlieg 30 minuten voor het gewenste effect in.

Hoeveel mag ik maximaal van Spaanse vlieg innemen?
Wij adviseren maximaal 10 ml (1 flesje) per 24 uur in te nemen.

Werkt Spaanse vlieg verslavend?'
Spaanse vlieg is niet verslavend. Er zijn geen ingrediënten aan Spaanse vlieg toegevoegd die een verslavende werking hebben.

Mag ik Spaanse vlieg gebruiken in combinatie met andere middelen en/of medicijnen?
In principe heeft het gebruik van Spaanse vlieg geen effect op andere middelen of medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Spaanse vlieg? Raadpleeg dan uw arts.

Vragen over het bestellen en kopen van Spaanse vlieg

Waar kan ik Spaanse vlieg kopen?
U kunt Spaanse vlieg gemakkelijk online bestellen op de bestelpagina op deze website. Ook kunt u Spaanse vlieg ophalen bij ons hoofdkantoor in Medemblik, Noord-Holland.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Bestelt u voor 16:00 uur en heeft u betaald met PayPal, iDeal of Creditcard dan streven wij ernaar uw bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Voor de levering zijn wij afhankelijk van PostNL. Levering in Nederland geschied meestal de dag na verzending door ons, in België 2 dagen na verzending door ons, en in andere landen kan dit langer duren.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor bestelling binnen Nederland zijn: €3,50, voor België zijn deze €4,50.

Kan Spaanse vlieg discreet verzonden worden?
Omdat wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u bestelt, versturen wij al onze bestellingen in een discrete envelop of verpakking. Ook op uw afschrift wordt een discrete omschrijving van uw bestelling gegeven.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Het is niet mogelijk uw bestelling te annuleren. Ziet u toch af van uw aankoop dan kunt u uw bestelling na levering direct retour sturen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Ik wil mijn bestelling retourneren kan dit?
Neem altijd contact op met de klantenservice als u een product wilt retourneren anders krijgt u geen geld terug. Het retourneren is alleen mogelijk binnen 14 dagen, indien de seal van het flesje niet verbroken is. Stuur uw mail naar sales@klemans.nl met al uw gegevens, bestelnummer en de reden van retour zenden. Omdat het om voedingssupplementen gaat kunnen wij een aangebroken flesje niet meer versturen en zal deze vernietigd moeten worden.

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling, hoe kan dit?
Het is mogelijk dat deze email in uw map met ongewenste email terecht gekomen is. Controleer dit a.u.b. eerst. Kunt u de bevestiging nog niet vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?
Ja dat kan. Op het bestelformulier vult u het juiste adres in. Uw bestelling zal dan geleverd worden op het door u aangegeven adres.

Waarom ontvang ik een betalingsherinnering?
Wanneer u een bestelling plaatst maar de betaling nog niet door ons ontvangen is ontvangt u automatisch een betalingsherinnering. U kunt het bedrag alsnog aan ons betalen. Zodra wij de betaling binnen hebben zal de bestelling verwerkt worden.
Bij een overboeking via de bank kan het zijn dat deze automatische herinnering en de verwerking van uw betaling elkaar kruizen. In uw orderbevestiging vindt u een link om de status van uw bestelling te bekijken.
Heeft u per ongeluk twee orders aangemaakt en er één betaald, dan zult u van de andere order een herinnering ontvangen. Deze kunt u negeren.
Wilt u afzien van de bestelling? Wanneer de betaling niet voldaan wordt zal de bestelling geannuleerd worden, u kunt deze herinnering dan dus negeren.

Ik heb geen Track and Trace code ontvangen
In de orderbevestiging die u per mail ontvangen heeft staat een link om de status van uw bestelling te bekijken. Op deze pagina vindt u ook de Track and Trace code.