Spaanse vlieg maakt je bloedgeil!

Ingrediënten

Spaanse Vlieg bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. De hand geselecteerde en met zorg samengestelde ingrediënten in Spanish Lust worden via een speciale rijpings-procedure geactiveerd. Zonder dit proces zijn de ingrediënten minder krachtig en is het lustgevoel dat wordt opgewekt slechts van korte duur. Dit proces is te vergelijken met een vorm van slow-cooking. De belangrijkste ingrediënten worden hieronder besproken.

Ingrediënten: L-Arginine (L-Arginine HCL), Vitamine C (L-Ascorbinezuur), natrium methyl paraben, natrium ethyl paraben, natrium propyl paraben, ethanol (ethylalcohol<5%vol), water.

L-Arginine voor een harde erectie en meer gevoel in de clitoris.

L-Arginine is een aminozuur dat een positief effectief heeft op het libido en de lust en opwinding tijdens de seks stimuleert. L-Arginine zorgt voor een hoger gehalte stikstofmonoxide (NO) in het lichaam. Hierdoor ontspannen spieren en wordt de bloeddoorstroming verbetert. Dit zorgt voor meer gevoel in de geslachtsdelen. Mannen krijgen een hardere erectie waardoor zij het langer volhouden. Vrouwen ervaren een tintelend/kloppend gevoel in de clitoris.

Ethanol maakt je lichaam los van remmingen

Ethanol (ethylalcohol), vaak afgekort tot EtOH, is de bekendste en meest voorkomende alcohol. Ethanol zorgt voor een toenemend verlangen naar seks en intimiteit. Bij vrouwen wordt de testosteronspiegel verhoogd waardoor het orgasme nog heftiger beleefd wordt.

Het ontstaan van Spaanse vlieg

Spaanse vlieg is een eeuwenoud recept wat volgens de mythe gebruikt werd door Casanova en Marquis de Sande om vrouwen te verleiden. In oude volksgebruiken werden vaak seksueel stimulerende kruiden gebruikt. Deze werden afrodisiaca genoemd, naar de Griekse godin van de liefde en vruchtbaarheid, Aphrodite.

Van oudsher werd Spaanse vlieg gemaakt van de verpulverde overblijfselen van de canthariskever (cantharis vesicatoria). Dit oliekevertje komt voor in Zuid-Europa en Afrika. Hij kan 18 tot 22 mm lang worden en heeft een glanzende smaragdgroene kleur. De cantharide kever bestaat voor ongeveer 1% uit cantharidine. Deze stof scheidt hij uit om er voor te zorgen dat vijanden op afstand blijven. Deze bijtende stof kan namelijk grote blaren veroorzaken.

Cantharidine is dus geen lust opwekkende maar een giftige stof en veroorzaakt bij mensen irritaties aan de urinewegen. Hierdoor wordt extra bloed naar de schaamstreek gevoerd. Door meer bloed in de penis krijgen mannen een erectie. Vrouwen ervaren een jeukend gevoel rond de geslachtsdelen. Bij een hoge dosis kan cantharidine gevaarlijk zijn en mag dus niet meer gebruikt worden.

Tegenwoordig wordt Spaanse vlieg samengesteld uit andere natuurlijke ingrediënten en is niet meer schadelijk of gevaarlijk. Het recept wat via deze website aangeboden wordt is zeer zorgvuldig samen gesteld tot een krachtige lustopwekkende formule.

Voordelen Spaanse vlieg

  • Extreme geilheid, meer zin in seks
  • Gevoeligere clitoris, hardere penis
  • Beleef een intens orgasme
  • 100% natuurlijk, geen bijwerkingen
  • Voor man en vrouw
Voordelen Spaanse vlieg
Order